Bu yiyeceği hazırlamaya pankek hamurunu hazırlayarak başlıyoruz.
Bunun için ilk olarak yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz. Daha sonra içerisine yağ ve süt ekleyerek çırpmaya devam ediyoruz. Son olarak vanilya, un ve kabartma tozunu ekleyerek çok da koyu olmayan kıvamlı bir karışım elde ediyoruz. Daha sonra krep tavasını hafif yağlayıp ocağa koyarak ısıtıyoruz. Krep hamurundan alırken kepçe kullanmanız daha uygun olacaktır. Böylece çok kalın olmayan ve dağılmayan bir krep hazırlayabilirsiniz. Her iki tarafını da iyice pişirdikten sonra tüm hamura aynı işlemi uyguluyoruz.
Tüm krepler hazır olduktan sora sıra süsleme kısmına geliyor. İç malzemesi olarak vişne marmelatını verdik, ancak dilerseniz içerisine çeşitli meyve marmelatları da kullanabilirsiniz. Özellikle kahvaltılık olarak hazırlayacaksanız peynir de nefis bir tercih olacaktır.
İç malzemenizi koyduktan sonra krepi dürüm gibi sararak servis tabağına alın. Tüm krepleri aynı ya da farklı iç malzemeleri ile sararak servis edebilirsiniz.